Een huurwoning die jij je kunt veroorloven

Standard

De huurprijzen kunnen tegenwoordig aardig te pan uit rijzen en zeker als je snel op zoek bent naar een huurwoning zul je misschien sneller geneigd zijn om een aardige duit ervoor neer te leggen. Ben je echter op zoek naar betaalbare huurwoningen en heb je niet zo veel tijd om daar naar op zoek te gaan? Schakel dan de hulp van een ander in om je te helpen zoeken. Dat scheelt jou niet alleen veel tijd maar ook de stress van het zoeken.

Hulp bij het zoeken

Een voorbeeld van een bedrijf dat je bij een zoektocht naar een geschikte en tevens betaalbare woning kan helpen, is Vrijeverhuur. Zij zijn geen bemiddelaars tussen verhuurders en mogelijke huurders, maar voeren zoektochten uit naar woningen en proberen zo snel mogelijk op het aanbod te reageren als ze denken dat ze een voor jou geschikte woning gevonden hebben. De procedure is in feite heel eenvoudig. Voor een vergoeding van 12,50 euro per maand gaan de medewerkers voor jou op zoek naar een huurwoning die bij jou past. Je laat je gegevens achter en daar bouwen zij een profiel mee. Met dit profiel in de hand beginnen zij hun zoektocht en als ze iets gevonden hebben waarvan zij denken dat het wat voor jou is, reageren ze daar direct op bij de verhuurder. Zo gaat er geen tijd verloren en is de kans dat jij ook voor de woning in aanmerking komt vele malen groter dan wanneer je een dag zou wachten met je reactie.

Contact met de verhuurder

De verhuurder krijgt jouw profiel te zien en kan op basis daarvan bepalen of jij in aanmerking komt om een huis bij hen te huren. Als zij er een positieve kijk op hebben, zullen ze rechtstreeks, zonder verdere bemiddeling van Vrijeverhuur met jou contact opnemen.